flag_dutch flag_english flag_german flag_french
U bent hier : Kennis maken »

Dit is Chiggy

Er was eens.... een heel lief, eigenwijs meisje die luisterde naar de naam Chiggy.

ditischiggy_inhetraam
Ze heeft rode haren en een gezichtje vol met sproetjes. Chiggy woont samen met haar trouwe viervoeter Dox in een allerliefst huisje aan de rand van Vrolijk-stad. De vriendjes en vriendinnetjes uit Vrolijk-stad zijn dol op Chiggy en haar hondje. Ze spelen samen en beleven samen de gekste en spannendste avonturen.

ditischiggy_spiegelkamer3
Maar Chiggy heeft een hobby waar ze helemaal dol op is en dat is spiegeltjes verzamelen. In haar kleine huisje hangen wel honderden spiegeltjes, groot, klein, rond, vierkant, simpel en rijk versierd met heel veel glittersteentjes. En in het kleinste kamertje heeft ze een heel speciale spiegel hangen. Hij is mooi, groot en heeft een hele mooie gouden omlijsting. Het is een droomspiegel. Als iemand in nood is en haar hulp nodig heeft roept ze de hulp in van haar droomspiegel. Ogen dicht.....de magische zin en Chiggy bevindt zich in de droomwereld van haar spiegel. Die magische zin die ze dan uitspreekt klinkt als volgt: volij-holij-dolij-zip. In die droomwereld beleeft ze samen met haar vriendjes vele spannende avonturen. Chiggy verandert dan in een piraat, prinses, soldaat, fee om zo haar vriendjes te kunnen helpen.

separator1

Maar Chiggy is niet altijd in de buurt van haar huisje en dan heeft ze geen grote spiegel maar dan is er een ander oplossing. Chiggy heeft namelijk op haar truitje een soortgelijk spiegeltje, net zoals de grote droomspiegel. Met 1 druk op het knopje en de magische zin bevindt ze zich zo weer in haar droomwereld. Zo kan ze haar vriendjes altijd te hulp schieten en worden alle problemen weer opgelost.

Bekijk welke avonturen Chiggy allemaal beleeft; jij kunt ze allemaal mee beleven.


Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner