flag_dutch flag_english flag_german flag_french
U bent hier : Knutselen »

Maskers

Wil jij ook een keer even helemaal iemand anders zijn, net als Chiggy? Kies hier uit een paar leuke maskers en dan ben jij ook een heks, een piraat of een prinsesje. Kiezen, printen, kleuren, uitknippen en een elastiekje vragen aan je ouders en dan kun ook jij even zijn wie je maar wilt. (je kunt ook een hoofdband maken van papier en een nietje, dan plak je je masker er op de juiste hoogte op: dat zit een stuk lekkerder...

Chiggy als astronaut

Voor alle leeftijden
masker_astro_zw masker_astro_fc placeholder placeholder


Chiggy als piraat

Voor alle leeftijden
masker_piraat_zw masker_piraat_fc placeholder placeholder

Chiggy als heks

Voor alle leeftijden
masker_heks_zw masker_heks_fc placeholder placeholder

Chiggy als prinses

Voor alle leeftijden
masker_prinses_zw masker_prinses_fc placeholder placeholder

Het zou mooi zijn als je ouders even helpen om dit op steviger papier af te drukken (als je printer dat aan kan!), dan heb je langer plezier van je masker !

Er zijn nu al diverse maskers te krijgen, voor jongens en meisjes, en in de toekomst blijven we dit steeds uitbreiden. Wanneer je een plaatje ziet met zo'n rode streep erover met de tekst "Members only", dan kun je dat onderdeel alleen bekijken als je lid bent van Chiggy's WebClub. Hier kun je je aanmelden voor de WebClub. Je kunt dan binnenkort ook nog andere soorten maskers printen en ook kant-en-klaar ingekleurde; dan is het helemaal echt !


Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner